Groene Toilet Ideeën met 21 Waanzinnige WC voorbeelden

Groene toilet ideeën worden vandaag rijkelijk aan je gepesenteerd. Jij wilt het toilet leuk in gaan richten. Maar waar start je? Eerst natuurlijk veel toilet inspiratie opdoen. En Wij gaan je hierbij helpen! We hebben écht waanzinnige groene toilet voorbeelden voor je verzameld. Hierna kan je aan de slag je eigen toilet te ontwerpen.

Groen toilet ideeën voor jouw woning

Het toilet wordt vaak overgeslagen met de verbouwing. En dat is zonde. In de kleinste ruimte van de woning brengt het gezin wel veel tijd door. Maak hier daarom een mooie ruimte van. Er is tegenwoordig onwijs veel mogelijk in het toilet.

Met waanzinnige groene toilet inspiratie kan je hierna aan de slag. We hebben 35 te gekke groene toilet ideeën verzameld. Gave voorbeelden waarmee jij je eigen droom toilet kan realiseren. Leuke details zitten in kleine hoekjes. Let daarom komt op om niks over het hoofd te missen.

In het toilet inspiratie artikel beschrijven we alle onderwerpen die aan bod komen in het toilet. Deze gaan we stap voor stap af. We sluiten af met de allerleukste tegel ideeën voor toiletten

Groene toilet interieurstijlen

Een groen toilet passen perfect in verschillende woonstijlen. We hebben van elk interieurstijl voorbeelden geselecteerd. Maar eerst zullen we per woonstijl uitleggen waar deze stijl voor staat en wat voor stijl elementen je er in terug kunt vinden.

Modern toilet

Een modern toilet is vaak strak en luxe. Ze schepen orde en rust door haar rechte lijnen en het ontbreken van overbodige accessoires. Design elementen komt in dit toilet terug. Groen geeft een luxueuze uitstraling wat perfect bij deze interieurstijl past. Groene  hoogglans kastjes of een groene achterwand kan een look compleet maken. Maar andere stijl elementen zoals zoals groene wastafels, kranen of zwart greeploze kastjes passen ook goed.

Landelijk toilet

In landelijke toilet misstaat de kleur groen ook zeker niet. Deze woonstijl straalt warmte, huiselijkheid en rust uit. De stijl kan gecombineerd worden met stoerdere elementen. Een van de stoerdere elementen kunnen groene  kastjes met diepe groeven zijn. Gecombineerd met een houten achterwand krijg je een natuurlijk geheel.

Industrieel toilet

Groen is bij uitstek een kleur die past bij een industrieel toilet. Kenmerken van deze interieurstijl zijn vooral stoer en robuust. Er wordt veel gebruik gemaakt van ruigere materialen zoals hout, staal of leer. Je ziet bijvoorbeeld leren of zwarte handgrepen.

Groene toilet ideeën met waanzinnig veel inspiratie

We starten met groene toilet inspiratie met 50 leuke ideeën. Hierin komen gehele toiletten in terug. Verderop gaan we dieper in op verschillende onderdelen in het toilet.

Je zult merken dat je met het maken van een nieuw toilet gebonden bent aan één bepaalde stijl. Er is zo veel meer mogelijk. Waarschijnlijk heb je je woning al ingericht in een bepaalde interieurstijl. Deze stijl kan je natuurlijk doortrekken naar het toilet. Net als met andere ruimtes zijn er toch van accessoires en spullen te vinden voor industriele, landelijke, moderne of zelfs klassieke woonstijl te krijgen. Ook kleur is een belangrijk aspect. Hiermee komt de ruimte tot leven. Accentueer bepaalde eigenschappen, zoals een fotolijst. Of laat je gouden kraan eruit springen.

Je kunt het zo gek niet maken. Je eigen creativiteit is je limiet.

groen toilet ideeën met gouden accessoires en fotolijstjes op de muur

groen toilet ideeën met behang gouden accessoires en fotolijstjes op de muur

groen toilet ideeën met behang van palmbomen en fotolijstjes op de muur

modern groen toilet met witte onderwand van mozaic tegels en grote ronde spiegel

groen toilet ideeën met gouden accessoires en spiegel op de muur

groen toilet ideeën met gouden accessoires en spiegel op de muur

groen toilet ideeën met graffiti en een strakke ronde spiegel

groen toilet behang van planten en moderne straande ronde wasbak

modern groen toilet met behang van bladeren en ronde spiegel

modern groen toilet met parket houten muur van visgraad

modern groen toilet met zeshoekige hexagon tegels met gouden kraan en accessoires

modern olijf groen toilet met witte muren

modern olijf groen toilet met houten wastafel

modern olijf groen toilet met zwarte kraan en wastafel

modern groen toilet met behang van planten en lichtgrijze tegels

modern pastel groen toilet met lichtgrijze tegels

modern pastel groen toilet met gouden accessoires en tegels met patroon

toilet met groene achterwand met boeken en accessoires

wit toilet met olijf groene kastjes

rustig pastel groen toilet met houten man

modern olijf groen toilet met behang van bladeren

wit met donkergroen toilet met behang van bladeren

Bronnen: Woonfabrique, The Spruce, Pinterest

4 comments

 1. Goedemorgen,
  Ik ben geinteresseerd in het behang van de 2e (toilet)foto. Het is het behang met de donkergroene, lichtgroene bladeren en roodachtige tulpen op een donkere achtergrond. Kunt u mij de leverancier noemen?
  Met vriendelijke groet,

  Wil Huisman

 2. Beste,
  İk had graag de muurkleur van de foto 7 gehad. Als mogelijk ook info over de andere gebruikte materialen.

  Alvast bedankt.
  Met vriendelijke groeten,

 3. Ik zou graag de behang willen weten van de laatste toilet zwart wit behang

 4. Ik zou graag de behang willen weten van laatste foto zwart / wit behang,

Geef een reactie

Shopping cart

0

Geen producten in je winkelmand.