Woonaanraders

Wit Toilet Ideeën met 50 Voorbeelden Witte WC’s

Witte toilet ideeën worden vandaag rijkelijk aan je gepesenteerd. Jij wilt het toilet leuk in gaan richten. Maar waar start je? Eerst natuurlijk veel toilet inspiratie opdoen. En Wij gaan je hierbij helpen! We hebben écht waanzinnige witte toilet voorbeelden voor je verzameld. Hierna kan je aan de slag je eigen toilet te ontwerpen.

Een wit toilet in jouw woning

Het toilet wordt vaak overgeslagen met de verbouwing. En dat is zonde. In de kleinste ruimte van de woning brengt het gezin wel veel tijd door. Maak hier daarom een mooie ruimte van. Er is tegenwoordig onwijs veel mogelijk in het toilet.

Met waanzinnige witte toilet inspiratie kan je hierna aan de slag. We hebben 35 te gekke witte toilet ideeën verzameld. Gave voorbeelden waarmee jij je eigen droom toilet kan realiseren. Leuke details zitten in kleine hoekjes. Let daarom komt op om niks over het hoofd te missen.

In het toilet inspiratie artikel beschrijven we alle onderwerpen die aan bod komen in het toilet. Deze gaan we stap voor stap af. We sluiten af met de allerleukste tegel ideeën voor toiletten

Wit toilet woonstijlen

Een wit toilet passen perfect in verschillende woonstijlen. We hebben van elk interieurstijl voorbeelden geselecteerd. Maar eerst zullen we per woonstijl uitleggen waar deze stijl voor staat en wat voor stijl elementen je er in terug kunt vinden.

Modern toilet

Een modern toilet is vaak strak en luxe. Ze schepen orde en rust door haar rechte lijnen en het ontbreken van overbodige accessoires. Design elementen komt in dit toilet terug. Wit geeft een luxueuze uitstraling wat perfect bij deze interieurstijl past. Witte hoogglans kastjes of een witte achterwand kan een look compleet maken. Maar andere stijl elementen zoals zoals witte wastafels, kranen of wit greeploze kastjes passen ook goed.

Landelijk toilet

In landelijke toilet misstaat de kleur wit ook zeker niet. Deze woonstijl straalt warmte, huiselijkheid en rust uit. De stijl kan gecombineerd worden met stoerdere elementen. Een van de stoerdere elementen kunnen witte kastjes met diepe groeven zijn. Gecombineerd met een houten achterwand krijg je een natuurlijk geheel.

Industrieel toilet

Wit is bij uitstek een kleur die past bij een industrieel toilet. Kenmerken van deze interieurstijl zijn vooral stoer en robuust. Er wordt veel gebruik gemaakt van ruigere materialen zoals hout, staal of leer. Je ziet bijvoorbeeld leren of zwarte handgrepen.

Witte toilet ideeën met waanzinnig veel inspiratie

We starten met witte toilet inspiratie met 50 leuke ideeën. Hierin komen gehele toiletten in terug. Verderop gaan we dieper in op verschillende onderdelen in het toilet.

Zoals je ziet zijn veel variaties op het toilet te maken. Je bent niet gebonden aan één bepaalde stijl. Waarschijnlijk heb je je woning al ingericht in een bepaalde woonstijl. Deze interieurstijl kan je doortrekken in het toilet. Net als met andere ruimtes zijn er toch van accessoires en spullen te vinden voor industriele, landelijke, moderne of zelfs klassieke woonstijl te krijgen. Ook kleur is een belangrijk aspect. Hiermee komt de ruimte tot leven. Accentueer bepaalde eigenschappen, zoals een fotolijst. Of laat je gouden kraan eruit springen.

Je kunt het zo gek niet maken. Je eigen creativiteit is je limiet.

Bronnen: Woonfabrique, Pinterest, Cultivate Greatness, Ideal home, LivingETC,

Mobiele versie afsluiten