Woonaanraders

50 Waanzinnige Grijze Vloer Ideeën

Grijze beton vloer ideeën en voorbeelden in modern interieur

Grijze vloeren ideeën worden vandaag in overvloed aan je gepresenteerd. Jij bent er helemaal uit. Je wil een nieuwe vloer in je woning of op kantoor. Maar er is zo veel beschikbaar. Wat neem je nu precies? Een grijze vloer is een hele goede optie. Deze kleur is tijdloop en waanzinnig stijlvol. Wij hebben 50 gave grijze vloer ideeën voor je verzameld. Deze worden met mooi voorbeelden gepresenteerd.

Grijs is de perfecte kleur voor een vloer. Het is tijdloos, past bij elke interieurstijl en heeft veel verschillende tinten. Een grijze vloer past vrijwel in elke ruimte van een woning of kantoor. Een grijze vloer springt er niet uit, het maakt niet een statement op zich. Maar het laat je interieur, meubels en decoratie extra zichtbaar. Door al deze eigenschappen hebben wij het meest uitgebreide artikel over grijze vloeren geschreven. Aan de hand van 50 waanzinnige grijze vloer ideeën hopen wij je te inspireren. Welke grijze vloer voorbeeld vind jij het gaafste? Laat het ons weten in de reacties.

Wij behandelen elke vloer type. Zo weet je precies welke smaken er zijn. Op alfabetische volgorde vind je alles over beton vloeren, houten vloeren, laminaat, vloer tegels, stenen vloer en vloerbedekking.

Grijze beton vloer ideeën

Betonnen vloeren worden steeds populairder. Ze staan onwijs strak en passen bij veel interieurstijlen. Een beton look vloer kan je op verschillende manieren maken. Een van deze manieren is beton ciré.

Beton cire is een unieke beton-look vloerafwerking gemaakt van cement. Het is gemaakt van een cementgebonden stucwerk. Zijn oorsprong heeft het uit Frankrijk. Het woord ciré betekend gewreven. De letterlijke vertaling is daarom gewreven beton.

Grijze houten vloer ideeën

Grijze houten vloeren zijn een van onze favorieten. Een grijze houten vloer voorbeelden krijg van laminaat, parket en echt hout. Een houten vloer kan je op verschillende manieren leggen. Een van de manieren is in de vorm van een visgraad. De visgraad vloer is strak en past heel goed bij landelijk interieurs, Scandinavische interieurs en modern interieurs. Let wel op dat houten vloeren kwetsbaar zijn voor bijvoorbeeld water of krassen.

Grijze stenen vloer ideeën

Stenen op de vloer is een van de duurzaamste vorm van grijze vloeren. Het is perfect voor het entree, badkamers, de keuken of in je dining. Stenen vloeren zijn sterk en gaan onwijs lang mee. Hiermee hoef je niet bang te zijn voor kleine beschadigingen, zoals bij hout vloeren wel kan gebeuren.

Stenen vloeren passen onwijs goed bij moderne huizen, landelijke interieurs en Scandinavische interieurs.

Grijze tegel vloer ideeën

Grijze tegen vloeren worden meestal gekozen voor badkamers of keukens. De reden hiervoor is dat deze duurzaam en praktische zijn. Het is waterdicht en makkelijk schoon te maken. Doordat de stenen tegels sterk zijn, zijn zo ook erg duurzaam. Ze beschadigen niet snel.

Grijze tegels voor vloeren zijn verkrijgbaar in allerlei vormen en maten. Van zeshoeken tot aan grote 1m x 1m tegels. Je kan precies jou

Grijze vloerbedekking ideeën

Bronnen: Axis Mundi, Cheville Parquet, Lukonic, Architect your home, Victoria Vlasova Interiors, Eileen Deschapelles Interior Design, Jacques Agraffeil, Floors of Stone, Novell Design Build, Godrich Interiors, Peter Landers Photography, Unique Home Stays, Pavinia, 50 Architects inc, Morrone Interiors,

Mobiele versie afsluiten