Woonaanraders

Houten Aanrechtblad? 50 Waanzinnige Ideeën & Voorbeelden

Houten aanrechtblad ideeën en voorbeelden 46

Houten aanrechtblad ideeën voor inspiratie. Ben jij op zoek naar een leuk idee voor jouw nieuwe keukenblad? Misschien is een houten aanrechtblad wel een goede optie. Dit zie je niet veel, maar is echt waanzinnig. Wij hebben alles voor je uitgezocht wat je moet weten + 50 waanzinnige voorbeelden verzameld. Hierna heb je genoeg inspiratie voor je eigen nieuwe houten keukenblad.

Ga jij voor een nieuw houten aanrechtblad?

Voor inspiratie voor je nieuwe aanrechtblad zit je hier aan het goede adres. Wij hebben alles uitgezocht wat je moet weten over een houten aanrechtblad. Daarbij hebben we 50 waanzinnige houten aanrechtblad ideeën voor je verzameld. Tipje van de sluier: idee 35 is echt te gek!

Soorten houten aanrechtbladen

Een houten werkblad kan je van verschillende houtsoorten maken. Wij beschrijven de meest populaire soorten.

Eiken houten aanrechtblad

Een eiken werkblad staat erg goed in de keuken. De houtsoort heeft een geelbruin tot donkerbruine kleur. Eiken is kwalitatief zeer sterk en daarom is het erg geschikt als eiken keukenblad. De bomen zijn meestal Europees en daardoor automatisch FSC gecertificeerd. De eikenboom groei langzaam en heeft daarom een dichte structuur.

Mahonie aanrechtblad

Mahonie geeft een andere look en feel dan eiken. Het is een zeer sterke houtsoort dat uitstekend geschikt is als aanrechtblad. Mahonie geeft een mooie roze tot roodbruine kleur. Het komt goed tot zijn recht in een modern en luxe design interieur. Er zijn meerdere soorten mahonie beschikbaar. Sapeli mahonie heeft een fijne structuur. Sipo mahonie een grovere.

Kersen aanrechtblad

De laatste houtsoort die we bespreken is kersen hout. Een kersenhouten keukenblad geeft een warme uitstraling aan je keuken. De houtsoort komt meestal uit de Verenigd Staten. De houtsoort heeft een roodbruine uitstraling en is fijn van structuur. De gevlamde tekening in het hout geeft een luxe uitstraling.

Houten aanrechtblad ideeën

Hierna volgen de 50 houten aanrechtblad ideeën. We hebben het hele internet afgezocht voor de meest gave houten keukenblad voorbeelden. Alleen de 50 gaafste zijn geplaatst. Er zijn voor iedere interieurstijl voorbeelden; landelijk, industrieel, Scandinavisch, klassiek en modern. Wij denken dat je ervan gaat smullen.

Dwell.com

Bronnen: Dwell.com, Pinterest, Woonfabrique.nl

Kan jij nou geen genoeg krijgen van keukens? Dan hebben we goed nieuws voor je. We hebben onwijs veel artikelen over keuken inspiratie. Het staat bomvol artikelen met tips, ideeën en de leuke voorbeelden.

Mobiele versie afsluiten