Woonaanraders

Interieurtip: beige tafelkleden voor landelijk wonen

beige tafelkleden
Beige tafelkleden

Beige tafelkleden passen perfect bij je landelijke stijl in huis. De kleur is warm en sfeervol. Het brengt een heerlijke ontspannen sfeer naar je eettafel. In deze blog lees je alles over het aankleden van je tafel met taupe en beige tafelkleden.

Beige tafelkleden staan perfect bij een van de populairste woonstijlen van Nederland. De landelijke interieurstijl is in Nederland al jaren populair. Misschien is het zelfs de wel dé bekendste en populairste woonstijl. Veel woonmerken maken enkel en alleen leuke spullen met een brocante karakter. Riviera Maison is hiervan misschien wel de aller populairste. In onze winkel hebben wij een brede selectie kussen die perfect bij deze woonstijl passen.

Beige tafelkleden zijn verkrijgbaar veel verschillende afmetingen en stoffen. Bij het uitzoeken van een beige tafellaken bekijk je eerst de maat van je tafel. Het mooiste is als het laken aan alle zijden zo’n 20cm tot 40cm overhangt. Voor ronde tafels kan je hetzelfde toepassen. Is je tafel 140 to 180cm? Dan kan je kiezen voor een tafelkleed 200cm lang. Dan weet je zeker dat het mooie over de tafel valt.

De keuze voor de soort stof hangt af van je persoonlijk voorkeur en budget. Tafelkleden zijn verkrijgbaar in katoen, polyester en linnen. In de winkel 2L Home vind je de eerste twee. De meest voorkomende zijn polyester tafelkleden, katoenen tafelkleden of linnen tafelkleden. De keuze voor de stof hand van een paar factoren af. Zo speelt de prijs die er voor wilt betalen een rol. Polyester tafellakens zijn het goedkoopste. Katoenen tafellakens zitten qua kwaliteit en prijs een beetje in het midden. Als je voor de hoogste kwaliteit wilt gaan, ga dan voor linnen tafelkleden. Hiermee haal je echt prachtige tafellakens in huis waarmee je indruk zal maken op al je gasten.

Mobiele versie afsluiten