Woonaanraders

Stenen Muur In De Slaapkamer? 50 Gave Ideeën & Voorbeelden

Stenen muren in de slaapkamer zijn stijlvol en onwijs populair. Het geeft een stoere “rauwe” look aan de kamer. Deze kan je stijlvol gebruiken voor verschillende woonstijlen. Vandaag lees je hier alles over een stenen muur in de slaapkamer. Hierbij geven we je 50 waanzinnige ideeën en voorbeelden.

Stenen muur in de slaapkamer

Stenen muur in de slaapkamer maakt de kamer direct stoer, modieus en helemaal bij de trend. Met een bakstenen muur past de kamer perfect bij een industriele, Scandinavische of landelijke woonstijl. Hiervan zal je later veel voorbeelden zien.

Wanneer je een stenen muur wil maken heb je veel keuze en opties. Er zijn donkere bakstene, lichte bakstenen, donkere voegen, lichte voegen, nette rechte stenen of grove afgebrokkelde. Wie weet geef je het een likje verf om de look af te maken. Door deze details kan elke bakstenen muur in de slaapkamer er verschillende uitzien.

Zelf een bakstenen muur maken

Een bakstenen muur kan je gewoon zelf maken. Nee, je hoeft niet je eigen muren stuk te beitelen, zodat de bakstenen zichtbaar worden. Er zijn handigere manieren om zon gave muur te maken. Wij geven je een aantal tips hoe je dit voor elkaar kan krijgen.

1 Steenstrips

Een baksteen look kan je maken met steenstrips. Steenstrips zijn nauwelijks te onderscheiden van echte bakstenen. Er zijn verschillende kleuren, soorten en maten beschikbaar. Dus je kan precies de look maken die jij wil.

2. Bakstenen op foto behang

Behang ids tegenwoordigontzetten realistisch. Bakstenen behang is zo mooi dat het net lijkt alsof de bakstenen echt op de muur zitten. Het wordt zo realistisch omdat er letterlijk een foto van een stenen muur is gebruikt. Hierdoor zie je ook de diepte en patronen.

3. Gebruikt echte bakstenen

Natuurlijk kan je ook gaan voor echte bakstenen. Bakstenen kan je bijvoorbeeld kopen in Hornbach of zakelijke groothandels. Bakstenen stapel je op met cement. Dit kan wel lastig zijn. Raadpleeg vooral kundig advies voordat je hiermee aan de slag gaat.

50 stenen muur in de slaapkamer voorbeelden

Hierna vervolgen we met de 50 stenen muur in de slaapkamer voorbeelden. We hebben het hele internet afgezocht voor de gaafste ideeën en voorbeelden. Je kunt verschillende woonstijlen tegen, zoals Scandinavisch, industrieel en landelijk. Laat je ons aan het einde weten wat je van de bakstenen muur ideeën vindt?

Hierboven zie je een voorbeeld van een mooi licht industriele slaapkamer. Dit is een perfect voorbeeld dat industrieel niet alleen maar donkere kleuren en grote meuebelen zijn. Hierboven is alles juist erg subtiel en veel gebruik gemaakt van wit en lichte kleuren. Erg mooie als je het ons vraagt!

Hierboven zie je een voorbeeld van een stenen muur in de slaapkamer van baksteen behang. Zonder veel rommel en stof kan je dit zelf aanbrengen. Je lokale bouwmarkt heeft zeker weten stenen muur behang rollen liggen.

Een stenen muur in een landelijke slaapkamer. Er zijn mooie oude sfeervolle meubels gebruikt. Bekijk eens de details in de nachtkasten. Dat is toch om te smullen?

Een waanzinnige lift slaapkamer met hemelbed. Wie zou hier nou niet in wakker willen worden?

Minimalistisch en industrieel. Hier is een waanzinnige look gecreëert met de lichtgrijze bakstenen. De steenstrips lijken net alsof de muur echt is.

Een stoere mannelijke slaapkamer met lichtgrijze bakstenen muur.

Broccant en landelijk. Een mooie combinatie tussen verschillende authentieke elementen. Een mooie oude stalen bed met bankje aan het voeteneinde. De oude roze plaid maakt de kamer helemaal af. Dit moet toch een meisjesdroom zijn?

Stijl en minimalistisch. Er is gebruik gemaakt van steen behang. Maar zeg nou zelf, dat is toch net echt? Wij zien deze stijl wel erg zitten!

Echt een kamer die je in films zou zien. Een industriele slaapkamer in een Amerikaanse loft. De zwart wit kunst geeft veel sfeer aan de ruimte. Het trekt echt je oog.

Met een bakstenen muur in de slaapkamer kan je zelf gebruiken voor een beach look. Hier is ervoor gekozen om de muur wit te verven. Zo is deze goed te combineren met de aqua kleuren.

Wat vond je van onze 50 stenen muur voorbeelden voor slaapkamer? Laat het ons weten een reactie.

Bronnen: Pinterest, Dwell.com, Woonfabrique, Interieurjunkies

Mobiele versie afsluiten