Woonaanraders

30 Waanzinnige Veranda Ideeën

Veranda ideeën vind jij vandaag in overvloed. Je hebt een mooie tuin, maar wilt er nog wat extra’s in zetten. Het plaatsen van een veranda of tuin overkapping is dan een goed idee. Maar waar begin je? Natuurlijk wil je eerst veranda voorbeelden zien en inspiratie opdoen. Wij helpen je hierbij. We hebben 30 waanzinnige veranda’s voor jou geselecteerd. En heb je hierna genoeg inspiratie voor je eigen ontwerp? Ga dan je eigen veranda bouwen.

Voordelen van een veranda

Een veranda in je tuin biedt onwijs veel voordelen. De tuin wordt steeds meer betrokken bij de woning. Wat binnen is, is buiten en andersom. Jouw woonstijl pas je er helemaal in toe. Met een veranda kan je elk seizoen in de tuin zitten. ‘s Zomers heb je een lekkere koele schaduwrijke plek. In de winter en de herfst zit je er lekker warm en droog.

Een veranda is groot genoeg om er een lekkere lounge van te maken. Plaats een comfortabele bank en hang een terrasverwarmer aan het plafond. Zo ben je er niet meer weg te slaan. Het zal dé plek worden voor elk tuinfeest.

Winkels waarbij je kant en klaar een veranda kan kopen

Zelf ben je inspiratie aan het opdoen voor een nieuwe veranda. Hoe makkelijk is het als je een kant en klaar bouwpakket kan kopen die je direct in elkaar kan zetten? Wij hebben enkele winkels op een rij gezet waarbij je deze bouwpakketten kan kopen.

Fonteyn.nl

Bol.com

Hout-Plaza.nl

iGarden.nl

Veranda Ideeën & Voorbeelden

Hierna volgen de veranda ideeën. We hebben gave voorbeelden verzameld zodat jij dalijk precies weet wat je in je eigen tuin wilt. Het is een combinatie van houten veranda’s, overkappingen en pergola’s. Stuk voor stuk kan je ze zelf maken. Het hout voor jouw projet kan je gewoon online bestellen. Dan wordt het dezelfde week nog thuis bezorgd.

Deze gave hout veranda bestaat uit drie verschillende delen. De hoogteverschillen maken het een erg leuk ontwerp.

De veranda kan je ook een moderne uitstraling geven. Onder de balken scheidt je de lounge af van de rest van de tuin.

Een veranda aan je eigen zwembad. Wordt het toch wat te warm ‘s zomers? Dan maak je toch gewoon een duik!

Een mooie beschutte veranda. De half dichte wanden zorgen er ook voor dat je uit de wind zit.

Met het stromende water op de achtergrond word je helemaal zen in deze tuin.

Deze tuin heeft een leuke lounge afscheiding. Een deel met een Hartman tuinset en een overdekt deel. Met een heerlijke loungebank in het overdekte deel kan je uren lang ontspannen.

Robuust en onwijs sfeervol. De lichtslingers maken de lounge helemaal compleet.

Myindustrialinterior.nl

Hier is moderne veranda gemaakt. Met gave spots en een strakke loungebank wordt de look compleet gemaakt.

Danielle Verhelst
Bronkhorst

Deze veranda biedt een lekkere schaduwrijke plaats op een warme zomerse dag. In de avond kan je hier gezellig zitten met vrienden en een wijntje. De warmte blijft dan langer hangen.

Followfashion.nl
Eigen huis & tuin

Ik denk dat elke vent hier wel burgers zou willen flippen.

Wat vond jij van de veranda voorbeelden? Wij hopen dat je veel inspiratie hebt opgedaan. Laat ons in de reactie weten wat je ervan vindt.

Mis je iets? Vertel het ons, dan voegen we dat toe in het overzicht.

Mobiele versie afsluiten