Woonaanraders

De Mooiste Dining Tuinsets Met Ronde Tafel Onder €1000

de mooiste dining tuinsets rond onder de €1000

Ben je op zoek naar de mooiste dining tuinsets met een ronde tafel voor in jouw tuin, maar wil je niet te veel uitgeven? Dan ben je bij Woonaanraders aan het juiste adres. Hier vind je een groot assortiment aan dining tuinsets met een ronde tafel onder €1000, die niet alleen mooi zijn maar ook comfortabel en duurzaam.

Een ronde tafel in de tuin zorgt voor een gezellige en intieme sfeer. Bovendien is een ronde tafel praktisch in gebruik omdat je gemakkelijk bij alle stoelen kunt komen. Laten we eens kijken naar enkele van de mooiste dining tuinsets met een ronde tafel onder €1000 die wij voor je konden vinden:

Intenso Bordano/ROUGH-K Ø115cm dining tuinset 5-delig: Robuuste en stijlvolle set voor € 999,00

Deze prachtige 5-delige dining tuinset van Intenso Bordano/ROUGH-K biedt niet alleen veel zitplaatsen, maar ook een uniek design. De set bestaat uit een robuuste, ronde tafel van Ø115cm met een tafelblad van polywood en vier comfortabele diningstoelen met antracietkleurige kussens. De stoelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een eigentijds design dat perfect past in elke tuin. Voor de prijs van €999,00 is deze set een geweldige aanwinst voor elke tuin en biedt jarenlang comfort en stijl.

Bekijk de tuinset hier >

Intenso Bordano/ROUGH-K Ø 115cm dining tuinset 5-delig – 999

De Intenso Bordano/ROUGH-K Ø 115cm dining tuinset 5-delig is een prachtige en stijlvolle set voor elke tuin. De set bestaat uit een robuuste ronde tafel van 115 cm met een tafelblad van polywood en vier comfortabele diningstoelen met antracietkleurige kussens. De stoelen hebben een modern design en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De set biedt niet alleen veel zitplaatsen, maar voegt ook een unieke uitstraling toe aan je buitenruimte. Voor de prijs van € 999,- is dit een geweldige investering voor jarenlang comfort en stijl.

Bekijk hier de tuinset

R&S Design Capri/Follo ø 90cm dining tuinset 5-delig verstelbaar – €509

De R&S Design Capri/Follo ø 90cm dining tuinset 5-delig verstelbaar is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en veelzijdige tuinset. De set bestaat uit een prachtige ronde tafel van 90 cm met een gehard glazen blad en vier verstelbare diningstoelen met comfortabele kussens. De stoelen hebben een eigentijds design en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Of je nu wilt dineren of ontspannen, deze set biedt comfort op maat. Voor de prijs van € 509,- is dit een geweldige investering voor jarenlang plezier in je tuin.

Bekijk hier de tuinset

R&S Design Altea/Follo ø110cm dining tuinset 5-delig stapelbaar – €809

De R&S Design Altea/Follo ø110cm dining tuinset 5-delig stapelbaar is de perfecte combinatie van comfort en functionaliteit voor je buitenruimte. Deze prachtige set bestaat uit een ronde tafel van 110 cm met een gehard glazen blad en vier comfortabele stapelbare diningstoelen met antracietkleurige kussens. De stoelen hebben een modern design en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan. Het stapelbare ontwerp maakt het gemakkelijk om de stoelen op te bergen wanneer ze niet in gebruik zijn, waardoor deze set een slimme keuze is voor wie niet veel opslagruimte heeft. Voor de prijs van € 809,- is dit een fantastische investering die jarenlang comfort en stijl aan je tuin zal toevoegen.

Bekijk hier de tuinset

R&S Design Altea/Canzo Ø 80cm dining tuinset 5-delig stapelbaar – €659

De R&S Design Altea/Canzo Ø 80cm dining tuinset 5-delig stapelbaar is de perfecte combinatie van stijl en gemak voor jouw buitenruimte. De set bestaat uit een stijlvolle ronde tafel van 80 cm met een gehard glazen blad en vier comfortabele stapelbare diningstoelen met antracietkleurige kussens. De stoelen hebben een modern design en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan. Het stapelbare ontwerp maakt het gemakkelijk om de stoelen op te bergen wanneer ze niet in gebruik zijn, waardoor deze set een slimme keuze is voor wie niet veel opslagruimte heeft. Voor de prijs van € 659,- is dit een fantastische investering die jarenlang comfort en stijl aan je tuin zal toevoegen.

Bekijk hier de tuinset

Mobiele versie afsluiten