Woonaanraders

Betonnen Aanrechtblad? 50 Waanzinnige Ideeën & Voorbeelden

betonnen aanrechtblad en keukenblad ideeën & voorbeelden (27)

Betonnen aanrechtblad ideeën worden vandaag rijkelijk aan je gepresenteerd. Ben jij op zoek naar inspiratie voor een nieuw aanrechtblad of keukenblad? Wij Woonaanraders zit je aan het goed adres. Wij hebben 50 waanzinnige betonnen aanrechtblad voorbeelden geselecteerd. Stuk voor stuk in gave keukens. Hierna ben je helemaal om; jij wilt ook een betonnen keukenblad!

Naast graniet, natuursteen of marmer aanrechtblad zoeken wij steeds naar nieuwe en unieke manieren om ons aanrechtblad van te maken. Een van de manieren waarmee we het mooi en uniek kunnen maken is met beton. Betonnen aanrechtbladen worden daarom dan ook steeds populairder. En dat begrijpen wij heel goed. Naast dat het er onwijs gaaf uit ziet heeft het veel voordelen. Om dit onderwerp verder uit te lichten hebben we 50 gave betonnen aanrechtblad ideeën voor jou op een rijtje gezet. Aan de hand van deze betonnen aanrechtblad voorbeelden krijg je veel inspiratie. Wellicht kies hierna zelf wel voor zo’n gaaf aanrechtblad.

Voordelen van een betonnen aanrechtblad

Beton is een onwijs sterk product. Naast dat het er mooi uit ziet is het duurzaam en gaat het lang mee. Hierdoor is het perfect om toe te passen in keukens. Door de minimalistische uitstraling past het goed in vele interieurstijlen, zoals modern, landelijk, Scandinavisch en industrieel. Een betonnen aanrechtblad is gemaakt van beton ciré.

Beton cire is een unieke beton-look gemaakt van cement. Het is gemaakt van een cementgebonden stucwerk. Zijn oorsprong heeft het uit Frankrijk. Het woord ciré betekend gewreven. De letterlijke vertaling is daarom gewreven beton.

Tegenwoordig wordt beton cire vooral toegepast in keukens en badkamers Het geeft een unieke en gave uitstraling aan de ruimte. Daarbij is erg sterk, slijpvast, onderhoudsvrij én waterdicht. Het materiaal is ook erg geschikt voor badkamers en douches om het niet spekglad wordt wanneer deze nat is.

Als de grijze kleur net iets te standaard voor je is, is het zelfs mogelijk om kleur toe te voegen. Het beton kan je in elke gewenste kleur maken die jij wil.

Het laatste voordeel dat we benoemen is het zelf maken. Het is mogelijk zelf een betonnen aanrechtblad te maken. Alle benodigdheden zijn verkrijgbaar in de bouwmarkt. Voor ongeveer €150 heb je alle benodigde materialen om aan de slag te gaan.

Nadelen van een betonnen keukenblad

Een betonnen aanrechtblad moet je af en toe behandelen. Wanneer je dit niet doet is er kans dat je vlekken krijgt, bijvoorbeeld van rode wijn. Deze vlekken krijg je er niet meer uit. Het behandelen kan met bijvoorbeeld groene zeep. Deze creëert een natuurlijke beschermlaag. Ook kunnen na verloop van tijd kleine scheurtjes of bartjes ontstaan.

Betonnen aanrechtblad ideeën

Hierna gaan we verder met de 50 betonnen aanrechtblad ideeën. Wij hebben het hele internet afgezocht voor de gaafste betonnen aanrechtblad voorbeelden. We hebben een selectie gemaakt van verschillende interieurstijlen, zodat jij ook kan zien hoe het in jouw interieurstijl kan passen. Wij hopen dat je veel inspiratie opdoet. Laat je ons aan het einde in de reacties weten welk voorbeeld jij het gaatste vond?

Een voorbeeld van een betonnen aanrechtblad in een kleine landelijke keuken. De kleur van het beton past perfect bij de kleur van de kastjes. Met een paar leuke details in de decoratie wordt de look afgemaakt.

Hier zie je hoe het blad er van dichtbij uitziet. Het beton ciré is zo glas gemaakt dat het net een spiegel lijkt.

Met een waanzinnige moderne oven en de steigerhouten kastdeuren wordt de look compleet gemaakt. De oven is de eye-catcher.

Er kan zelf ruimte gemaak worden voor een droogrek. Handig voor het afwassen van je pannen.

Een voorbeeld van een betonnen aanrechtblad in een Scandinavische keuken.

In dit voorbeeld is er kleur toegevoegd aan het keukenblad.

Gewoon : Wow! Dit is onze droomopstelling.

Bronnen: Dwell.com, Shake Design, Hugh Jefferson Randolph Architects, Pinterest, Weaver Custom Homes, Kenneth Davis Lux International, Ohashi Design Studio, Platform 5 Architects, Camber Construction, Craftwork,  Pinterest,  Concreteworks,  Wright-Built, Greenbrook Homes, Venegas and Company,  S&W Home Builders, 16. On Site Management, Scale Architecture,  Sabrina Rothe,  Saint Dizier Design, Pinterest, Lake Country Builders, COUPDEVILLE, Livingston Interiors, Reiko Feng Shui Design, Silva Studios, Knight Architects, Cincopatasalgato, Aquidneck Properties, Walter Barda Design, Ward-Young Architecture, Renovation Design Group, Kristina Crestin Design, Marlborough Creative, Artistic Designs for Living, Divine Design+Build, The Concrete Network, HGTV

Mobiele versie afsluiten