Woonaanraders

De mooiste rode hondenkussens

rode hondenkussens

Rode hondenkussens, mooie warme kleur voor jouw interieur. Heb je net je hond meegenomen voor een flinke wandeling? Wanneer je thuis komt wilt hij natuurlijk uitrusten in bed. Op zoek naar een nieuw bed? In deze blog geven we je tips voor mooie rode hondenbedden.

De kleur van rood is de kleur van energie en passie. Rood heeft veel positieve associaties. Het is ook de kleur van liefde en romantiek. Rode hondenkussens geeft je kamer een warme uitstraling.

In de winkel Hondenkussens.nl vind je heel veel verschillende rode hondenkussens. Wij hebben een lijstje gemaakt van onze favorieten. Dit kan je een hoop tijd besparen met het zoeken naar een nieuwe slaapplaats voor jouw hond.

Voor elke woonstijl hebben wij verschillende kussens. We proberen van elke woonstijl rode kussens uit te lichten. Zo heb je een goed beeld van de verschillende rode hondenbedden in het assortiment.

Lex en Max Hondenkussens Dogstar – Rood

Dit kussen is voorzien van een stoere industriële tekst met een grote ster in het midden. Het kussen is 100% gemaakt van katoen. De kwaliteit van katoen is een sterk materiaal die goed bestendig is tegen scherpe nagels. De hoes heeft een ritssluiting. Hierdoor kan de hoes verwijdert en gewassen worden. Het kan gewoon in de wasmachine.

Lex en Max Hondenkussens New Classic – Rood

Heb je thuis een klassieke woonstijl? Dan past dit kussen perfect bij jouw huis. Het is een mooi egale kussen met in het midden een wapen met het logo van Lex en Max. Het kussen is volledig gemaakt van katoen. Het materiaal is dik genoeg voor scherpe honden nagels. De hoes is verwijder- en verwisselbaar. Deze kan je wassen in de wasmachine met een temperatuur van 30 graden.

Lex en Max Hondenkussens Residence – Rood

Ben je fan van een landelijke woonstijl? Dan past de Lex en Max hondenkussen Residence rood misschien wel bij jou. Een heerlijke hondenbed met de kwaliteit van een viersterrenhotel. Wat zou jouw hond toch lekker slapen!

Dit kussen is ook gemaakt van katoen. Heeft uw hond scherpe nagels? Dat is voor dit hondenkussen geen enkel probleem. Het rode hondenbed is voorzien van een ritssluiting. Zo kunt u gemakkelijk de hoes verwijderen en wassen. De hoes is wasmachine bestendig en wij raden je aan om het te wassen op 30 graden.

Mobiele versie afsluiten