Woonaanraders

Kast & Opbergruimte Ideeën Voor Een Kleine Hal

Een kleine hal inrichten kan lastig zijn. Je wilt in je hal wel genoeg spullen kwijt kunnen; jassen, schoenen en papaplu’s bijvoorbeeld. Maar waar berg je deze op? Wij presenteren jou vandaag leuke kast en opbergruimte ideeën voor een kleine hal. Hierna kan je meteen aan de slag met de opbergruimte van je eigen hal.

Vandaag bespreken we alles over opbergruimte en kasten in een kleine hal. We hebben veel voorbeelden en ideeën, waarmee jij hierna direct aan de slag kan.

In ons land bouwen we veel huizen dicht op elkaar. Dit resulteert in dat huizen efficiënt worden ontwerpen. De meeste ruimte gaat naar de woonkamer en keuken. De hal blijft vaak klein. Dit maakt het lastiger om in deze ruimte opbergruimte te maken voor bijvoorbeeld je jassen, schoenen, tassen of zelfs paraplu’s. Geen nood. Er is genoeg mogelijk met jouw ruimte. Je moet alleen weten wat mogelijk is. En daarom hebben we voor jou het hele internet afgespeurd om de leukste kast en opbergruimte ideeën te verzamelen. We hebben tal van voorbeelden. Jouw wens op stijl zit er zeker tussen.

We starten met dit industriële rek. Dit is een kapstop, bankje en schoenenrek in één. Super handig! Zoals je ziet kan je er van alles op kwijt zoals sjaals, tassen en zelfs een leuk hangend plantje.

De onderkant van een trap is een uitstekende manier om extra opbergruimte in je kleine hal te creëren. Met deze loze ruimte doe je anders toch niks. Je kan overwegen hier kastruimte van te maken. Deze is volledig ingericht met lades, vakjes en zelf haken voor de kapstok.

Een tweede voorbeeld van een kast onder de trap. Gebruik de loze ruimte. Je kan er super veel spullen in kwijt.

Hierboven is de kast omgetoved tot schoenenkast. Passen al jouw schoenen hierin?

Hierboven is een meer open aanpak gebruikt. Op de wandplanken en rekken is ruimte voo de hoeden. Op de schoenenrekn onderaan is ruimte voor bijna alle schoenen. Zou dit een mannen huishouden zijn?

Helemaal clean en strak. Zelfs van een kleine hal kan strakke inrichting maken. Door alles wit te houden oogt het netjes en schoon. De hoogglans kast heeft genoeg ruimte voor je meestgedragen schoenen.

Gebruik de ruimte aan het einde van de hal voor muurplanken. Dit is een perfecte locatie voor fotolijstjes en decoratie.

Eerder is er ook kastruimte onder de trap besproken. In dit voorbeeld is er ook goed gebruikt gemaakt van de ruimte. Er zijn meerdere verdiepingen voor schoenen. En de kast achterin is hoog genoeg voor lange jassen.

Hier wordt je toch helemaal warm van!

Family first. Opbergruimte in je klein hal second.-0

Mobiele versie afsluiten