De Nieuwste Trend In Hondenbedden: Luxe Velvet Hondenkussens

Als hondenbezitter en liefhebber wil je natuurlijk een heerlijk slaapplaats voor jouw hond. Hier heb je meerdere opties voor; hondenmanden, hondenbedden maar ook hondenkussens. Het merk 2L Home & Garden heeft voor deze laatste een aantal waanzinnige ontwerpen voor gemaakt. Alle gemaakt van hoogwaardig velvet. Ontdek waarom wij zo weg zijn van deze kussens.

Hondenkussens zijn een perfect optie als slaapplaats voor je hond. Voor de gezondheid van je hond is het belangrijk dat deze een goede nachtrust krijgt. Daarom is het aan te raden voor een kwalitatief goede kussen te gaan. Eentje die gevuld is met polyester, acrylvezels of een orthopedisch hondenkussen. Deze deze vullingen weet je zeker dat:

  1. Je hond comfortabel ligt.
  2. De koude vloer geisoleerd blijft.

Maar los van comfort moet het kussen natuurlijk ook handig in gebruik zijn én wil het ook natuurlijk ook wat. Dit is precies datgene waarmee 2L Home & Garden rekening heeft gehouden met hun nieuwe lijn hondenkussens.

Alle 2L Home & Garden hondenkussens zijn voorzien van een ritssluiting. Dit maakt het mogelijk de hoes van het binnenkussen te verwijderen. Deze kan gewoon in de wasmachine worden gewassen. Eenmaal schoon rits je deze weer over het binnenkussen heen. Je hond heeft dan weer een schoon en fris bed (en je bent zelf van eventuele vieze geurtjes af).

Daarnaast heeft 2L Home & Garden gezocht naar de mooiste velvet materialen. Dit heet geresulteerd in prachtige velvet stof met een diepe en rijke kleur. De kussens zijn beschikbaar in nachtblauw, antraciet, donkergroen en oud roze. Stuk voor stuk prachtige kleuren die aansluiten bij hededaagse interieurtrends. Laten volgt een imposante reeks sfeerbeelden.

2L Home & Garden heeft ervoor gekozen de kussens in twee maatvoeringen uit te brengen. Één kussen van 60 x 60cm, welke geschikt is voor kleine tot medium honden. Denk bijvoorbeeld aan jack russels of beagles. Ook is er een XL variant van 120 x 80cm. Deze is vooral geschikt voor grotere hondenrassen als labradors, rottweilers of Duits herders.

Sfeerimpressie van de 2L Home & Garden Hondenkussens

2L Home & Garden Hondenkussen Velvet Oud Roze - 120 x 80cm (3)
2L Home & Garden Hondenkussen Velvet Oud Roze - 120 x 80cm (5)
2L Home & Garden Hondenkussen Velvet Oud Roze - 120 x 80cm (7)
2L Home & Garden Hondenkussen Velvet Donkergroen - 120 x 80cm (6)
2L Home & Garden Hondenkussen Velvet Donkergroen - 120 x 80cm (5)
2L Home & Garden Hondenkussen Velvet Donkergroen - 120 x 80cm (8)
2L Home & Garden Hondenkussen Velvet Antraciet - 120 x 80cm (1)
2L Home & Garden Hondenkussen Velvet Antraciet - 120 x 80cm (4)
2L Home & Garden Hondenkussen Velvet Antraciet - 120 x 80cm (10)
Geef een reactie

Shopping cart

0

Geen producten in je winkelmand.