Slaapkamer Ideeën Voor Mannen – Zo Maak Je Slaapkamer Mannelijk

Slaapkamer ideeën voor mannen. Gooi je oude saaie slaapkamer overhoop en maak er een mannelijk slaapkamer van. Hoe doe je dat hoor ik je denken? Wij hebben 50 waanzinnige mannelijke slaapkamer voorbeelden geselecteerd. Alle stijlen komen voorbij; diepe donkere kleuren, industriele thema’s en zelf slimme verlichting om de kamer de finishing touche te geven.

Met 50 waanzinnige mannelijk slaapkamer voorbeelden heb jij in no-time alle inspiratie verzameld om met je eigen slaapkamer aan de slag te gaan.

Kleuren in mannelijke slaapkamers

Kleuren in mannelijk slaapkamers lopen niet gek uiteen. Verder op zie je meer alle voorbeelden van slaapkamer ideeën van mannen. Hier zal je zien dat een grotere meerderheid van de kamers een donkere tint hebben. Kleuren die je veel terug ziet zijn antraciet, donkerblauw, zwart en donkerbruin. Er wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke tinten. Dit wordt gecombineerd met lichte accent kleuren, zoals wit. Dit maakt de kamer weer fris.

Voor een mannelijke slaapkamer kan je veel gebruik maken van natuurlijk materialen. Combineer (hard)hout, leer en/ of steensoorten voor een natuurlijk uitstraling.

Het lichtspel maakt de kamer af. Met slimme verlichting kan je een kamer de kleur geven die jijzelf wil. Een voorbeeld hiervan zie je op afbeelding één. Het licht is verbonden met wifi. Via bijvoorbeeld een app kies je de gewenste kleur.

Slimme verlichting kan je plaatsen als peer in een lamp of bijvoorbeeld als led strip. Voorbeelden van slimme verlichting is bijvoorbeeld Philips Hue.

https://www.behance.net/SaimirBraho

Met de slimme verlichting kan je jouw kamer elke kleur geven die jij wil. Via een app kies je jouw kleur.

Chique en stijlvol. De warme tinten stralen rust uit.

Een badkamer in je slaapkamer. Dat is nog eens lekker wakker worden.

Een ultieme mannen slaapkamer als je op kamers woont of bij je ouders. Gave materialen, een bed en een plek om te studeren/ werken. Hierin voel jij je zeker op en top mannelijk.

Betonnen muren zijn waanzinnig. Als je dit in jouw woning hebt: laten zitten! Het geeft een rauwe industiele uitstraling aan je kamer.

Waanzinnige wandbekleding.

In de afbeelding hierboven zijn veel natuurlijke materialen gecombineerd. De gladde beton look vloer met stenen geven een mooi effect. Het hout maakt de kamer helemaal af.

Accessoire en decoratie speelt ook een grote rol. Je kan de slaapkamer helemaal naar eigen wens maken.

Een strakke mannelijke slaapkamer. Antraciet gecombineerd met wit. De fotolijsten boven het bed geven een finishing touch aan de slaapkamer.

Voor velen niet weggelegd, maar heb je de ruimte dan is een bad middenin de slaapkamer wel écht waanzinnig. Bedenkt eens wat voor leuke feestje je hier kan geven.

De hertenkop zou je ook af kunnen wisselen met een buffel schedel.

Beton ciré op de vloer én het plafond.

In bovenstaande afbeelding komt de slimme verlichting weer terug. Het licht onder de rand is een LED strip. Deze is te bedienen met een app.

In een loft kan je je slaapkamer in een open ruimte hebben. Hier heb je geen deuren nodig.

Fluistert ze elke nacht “slaap lekker?”

Een nachtkast kan je niet missen. Waarom een lullig nachtkastje neerzetten als je zo een als deze kan hebben.

Een strakke mannen slaapkamer. Geen poespas. Gewoon moderne meubelen en een comfortabel bed. Zie jij jezelf al liggen?

mannelijke slaapkamers en slaapkamer ideeën voor mannen met voorbeelden

Wij hopen dat je veel inspiratie hebt opgedaan voor je eigen slaapkamer. Wat vond je van dit artikel? Laat het ons weten in de reacties.

Geef een reactie

Shopping cart

0

Geen producten in je winkelmand.