28 Lamp Ideeën Voor Kinderkamers

Lamp ideeën voor kinderkamers verzamelen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Wij hebben waanzinnige kinderkamer verlichting ideeën verzameld. Hiermee geef je gegarandeerd de finishing touche aan de kamer van je geliefde kleine.

Lampen voor de baby- of kinderkamers geven de finishing touch. Je hebt natuurlijk alles al ingericht: een mooie kledingkast, commode, een leuke kleur aan de muur en zelfs een gave schommelstoel. Hoe breng je dit alles tot één geheel. Dat kan met het juiste verlichting.

Verlichten heeft twee functies. Deze wordt functioneel ingezet en gebruikt om sfeer te creëren. In je kinderkamer ga je het voor beide gebruiken. Één of meerdere grote lampen om de kamer te verlichten. Daarbij plaats je één of meerdere sfeerverlichting lampen, bijvoorbeeld als nachtlampje. Zo krijg je de perfecte combinatie. Wij hebben het hele internet afgespeurd op zoek naar de leukste kinderkamer lamp ideeën. Doe vooral veel inspiratie en om de kamer van je eigen kleine waanzinnige te maken.

Om je zoektocht naar verlichting wat makkelijker te maken staan hieronder de onderwerpen. Scheelt weer zoeken!

  1. Hanglampen & Plafondlampen voor kinderkamers
  2. Vloerlampen voor kinderkamers
  3. Nachtkastlampjes
  4. Muurlampen voor kinderkamers

Hanglampen & Plafondlampen voor kinderkamers

Hanglampen en plafondlampen geven een persoonlijk en uitnodigende touche aan de kamer. Een hang of plafondlamp is een must voor de kinderkamer. We hebben wat hanglamp ideeën op een rijtje gezet, zodat je inspiratie op kan doen.

Het is verstandig de hanglamp of plafondlamp als centrale lichtbron te gebruiken. Dit wordt dan het functionele licht. Met deze aan kan je in het donker nog steeds goed zien.

Vloerlampen voor kinderkamers

Vloerlampen is voor een babykamer een leuk idee. Je ziet ze niet veel, maar geven juist wel een leuke touche. Vloerlampen voor de kinderkamer kan je gebruiken als sfeerlicht. Doe er een lampje in met zacht sfeerlicht. Zo heb je het perfecte lampje gevonden wanneer je je kind bijvoorbeeld naar bed brengt. Dit wordt de ideale lamp tijdens het voorlezen van zijn favoriete verhaal.

Nachtkast lampjes

Muurlampen voor kinderkamers

Naast plafondlampen zijn muurlampen de populairste verlichting voor kinderkamers. We hebben daarom ook de meest waanzinnige muurlampen voor kinderkamer ideeën gevonden.

In muurlampen kan je zelf al je creativiteit kwijt. Deze kinderkamer lampen lenen zich heel goed om zelf te maken. Met hout, karton, led-lampjes en verf kom je al een heel eind. Natuurlijk zijn er ook tal van leuke lampjes te koop.

Wij hopen dat je genoeg kinderkamer lamp inspiratie hebt verzameld om zelf aan de slag te gaan.

Krijg je geen genoeg van kinderkamer inspiratie? Dan hebben we goed nieuws voor je. We hebben een aantal waanzinnige artikelen geschreven over kinderkamers en babykamers. Lees verder bij:

Geef een reactie

Shopping cart

0

Geen producten in je winkelmand.