Het nieuwe bed voor jouw hond?

Ben jij een hondenbezitter en ben je fan van een landelijk interieur stijl? Dan hebben wij iets onwijs leuks voor je. Hondenkussens en hondenbedden zijn niet meer beperkt tot saaie effen kussens. Ze komen in allerlei mooi patronen, kleuren en …. woonstijlen. Wij zullen de landelijke hondenkussens voor je uitlichten.

Landelijke Hondenkussens passen perfect bij brocante en landelijke woonstijlen. Deze interieurstijl is natuurlijk al jaren leen van de populairste van Nederland. Veel woonmerken maken enkel en alleen leuke spullen met een brocante karakter. Riviera Maison is hiervan misschien wel de aller populairste. In onze winkel hebben wij een brede selectie kussen die perfect bij deze woonstijl passen.

Lex & Max hondenkussens met een landelijke tintje

Landelijke hondenkussens vind je bij Lex & Max in overvloed. Lex en Max is hét toonaangevende merk voor honden- en kattenkussens. In haar uitgebreide assortiment hebben zij ook veel keuze is landelijke kussens. Typerend voor de Lex en Max hondenkussens is de stijl van de opdruk. Veelal zie je er sfeervolle teksten op staan. Deze zijn veelal geschreven in een zo’n typisch calligraphy stijl lettertype. Dit ziet er onwijs sfeervol uit.

Een aantal tips

We willen je wat tips geven als je op zoek bent naar een landelijk hondenbed. Hondenkussen en hondenbedden zijn er in overvloed, maar wat is nou de goede voor jouw hond? Je wilt natuurlijk dat hij of zij er lekker op kan slapen. Hieronder volgen een aantal tips waarop je kan letten bij het uitkiezen.

  1. Let op de kwaliteit

Dit is een belangrijk onderdeel. Je hond heeft scherpe nagels. Je wilt natuurlijk niet dat deze schade maken aan het kussen. Ook de ritssluiting is belangrijk om in de gaten te houden. Je zult regelmatig de kussenhoes gaan wassen. De rits moet daarom goed werken. Je kan beter iets meer geld uitgeven aan een goed kussen. Dan heb je er langer plezier van.

2. Is de hoes verwisselbaar?

Vergelijk het kussen met je eigen bed. Om hygiëne en nare luchtjes te voorkomen wil je ook regelmatig verschonen. Hetzelfde doe je met het hondenkussen. Daarom is een kussen met een verwisselbare hoes aan te raden.

3. Let op de vulling

Het comfort van je hond staat voorop. Hij moet natuurlijk goed kunnen slapen en uitrusten. Een goede vulling helpt hierbij. Wij raden vlokken, koudschuim en EPS parels aan.

4. Kies de juiste maat

Er is veel verschil in afmetingen van honden. Zorg dat het kussen goed past bij de maat van jouw hond. Doorgaans zijn hondenkussen van 100 x 70cm geschikt voor vele hondenrassen. Heb je een extreem grote hond, zoals een Sint Bernard, ga dan voor een van 120 x 80cm.

5. Kleur

Kleur hoort ook thuis in het lijstje. Wil je dat de haren niet zichtbaar zijn? Kies dan een kleur die matcht bij je hond. Wil je een kussen dat past bij je interieur? Kies dan een die past bij jouw woonstijl. Er is veel keuze, dus er is voor ieder wat wils.

Met deze tips in het achterhoofd ben je klaar om te zoeken naar jouw favoriete landelijke hondenkussen. Filter op onze hondenkussen pagina naar de woonstijl “landelijk” en kijk lekker rond. Kom je er niet uit? Bel ons dan op. Wel helpen je graag bij het maken van een goede keuze!

Geef een reactie

Shopping cart

0

Geen producten in je winkelmand.